+32 (0)50 23 05 00
Over ons

Q&O- Pauwels is een lokaal verankerde verzekeringsmakelaar uit Torhout. Opgericht door Philip Pauwels & An Maes onder de naam Zakenkantoor Pauwels-Maes.

In 2022 werd Zakenkantoor Pauwels-Maes vermengd met de B2B-makelaar Q&O Verzekeringen met hoofdkantoor in Waregem.

Deze beslissing zorgde voor een grote meerwaarde waarvan onze klanten nog steeds de vruchten plukken. We combineren de pluspunten van een lokale makelaar met de slagkracht en de grote technische expertise van Q&O Verzekeringen.


Bij Q&O-Pauwels begrijpen we dat uw gemoedsrust en financiële zekerheid van het grootste belang zijn. Daarom staan wij klaar om u te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.

Met trots maken we deel uit van Q&O Verzekeringen, een toonaangevend bedrijf met een sterke reputatie in de verzekeringssector. Dankzij deze samenwerking kunnen we profiteren van de schaalvoordelen en het brede scala aan verzekeringsproducten en diensten die QenO Verzekeringen te bieden heeft. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreide dekking en concurrentiële tarieven aan te bieden.

Ons ervaren team van verzekeringsadviseurs en financiële experts staat voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen op het gebied van verzekeringen, beleggingen en pensioenen. We nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en bieden advies dat gebaseerd is op uw specifieke doelen en omstandigheden.

Bij Q&O-Pauwels geloven we sterk in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen, zodat u zich comfortabel voelt om uw financiële vragen en zorgen met ons te delen. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij elke stap van het proces.

Of u nu op zoek bent naar de juiste verzekering voor uw gezin, advies nodig heeft over beleggingen of uw pensioen wilt plannen, wij zijn er om u te helpen. Met ons uitgebreide assortiment aan verzekeringsproducten en financiële oplossingen, kunnen we u ondersteunen bij het beschermen van uw bezittingen, het opbouwen van vermogen en het realiseren van uw langetermijndoelen.

We begrijpen dat elke klant uniek is! Daarom zorgen we ervoor dat onze dienstverlening op maat wordt afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. We streven naar transparantie en duidelijkheid, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.


Enkele cijfers
2.898
Aantal afgewerkte schadedossiers vorig jaar
15
Aantal enthousiaste medewerkers
7.268
Aantal voertuigen dat we verzekeren
21.530
Aantal polissen in ons beheer
Ons kantoor

Q&O-Pauwels

Langepijpestraat 58
8820 Torhout
+32 (0)50 23 05 00
info@kantoorpauwels.be
RPR Gent, afd. Oostende 0429.001.603

Onze afdelingen
Auto
Brand
Aansprakelijkheid
Transport
Bouw
Voeding
Arbeidsongevallen
PR & Marketing
Leven & Zorg
Horse Insurance
Aandeelhouders
Lieven Valcke

+32 (0)56 62 52 65
lieven@qeno.be

Stefanie Clement

+32 (0)56 62 52 50
stefanie@qeno.be

Ludo Orens

+32 (0)56 62 52 55
ludo@qeno.be

Cynthia Orens

Stefaan Desimpel

+32 (0)56 62 52 82
stefaan@qeno.be