+32 (0)50 23 05 00
Onze oplossingen
1
Brand & bedrijfsschade

Een correct opgestelde brandverzekering kan u veel zorgen en kosten besparen in geval van schade. Onze eigen brandexperten zorgen dan ook voor een polis op maat van uw onderneming.

2
Aansprakelijkheid

Een vaak onderschat risico bij het ondernemen is de aansprakelijkheid waaraan een bedrijf zich blootstelt.

3
Auto / vloot

We weten hoe belangrijk uw wagen voor u en uw medewerkers is.
Daarom houden onze experten constant een vinger aan de pols op de verzekeringsmarkt.

4
Arbeidsongevallen
Uw arbeidsongevallenverzekeraar zorgt voor een vergoeding van uw werknemer wanneer er een ongeval plaatsvindt op de werkvloer of op de weg daar naartoe. Bij Q&O Verzekeringen zorgen we er voor dat uw polis steeds onderschreven wordt met de meest recente uitbreidingen en aan een heel scherp tarief.
5
Transport & marine
Ieder bedrijf komt in aanraking met transport. Bent u nu een logistieke dienstverlener, een transportbedrijf of een handelaar in goederen, dan kent u maar al te goed de gevaren die zich tijdens het transport kunnen voordoen. Bij Q&O Verzekeringen werken wij een polis op maat uit waarbij wij een oplossing bieden voor uw noden.
6
Bouw

Q&O-Pauwels heeft sinds zijn oprichting altijd veel affiniteit gehad met de bouwsector. Dit is in de loop der jaren geëvolueerd in een heel mooi klantenbestand in deze sector. De bouwsector heeft een aantal specifieke kenmerken en wetgevingen dit zich vertalen in een aantal verzekeringsoplossingen.

7
Voeding

Q&O heeft gedurende de jaren redelijk wat klanten verworven in de voedingssector.
Hierdoor hebben we een serieuze dosis kennis en knowhow opgebouwd.

8
Cyber
In de huidige bedrijfscultuur is data onmisbaar geworden en garandeert de continuïteit van iedere onderneming.
9
Landbouw / brede weersverzekering

Met een erkende brede weersverzekering verzekert u open teelten (akkerbouw, grasland, fruitteelt, vollegrondsgroenten, sierteelt of boomkwekerij) tegen schade aan uw gewassen door extreme en ongunstige weersomstandigheden.

10
Leven / zorg

Heel vaak denkt u als ondernemer aan alle mogelijke bedrijfsrisico maar vergeet u dat uzelf als ondernemer ook wordt blootgesteld aan verschillende risico’s.

11
Horse Insurance
Oplossingen voor eigenaar van (sport)paarden en pony's, fokkerij, africhting, stoeterij, manège, handelsstal, hengstenhouderij, wedstrijdstal, Hippodroom, vereniging, Federatie ...

Meer info?

Vul het formulier of contacteer ons via mail of telefoon.